Met de deur(mat) in huis vallen

  • Deurmatten

Met de deur in huis vallen, een gezegde dat we allemaal wel kennen. Het betekent zoveel als meteen ter zake komen. 

Als we het spreekwoord letterlijk zouden nemen, vinden wij, het grootste gedeelte van de hygiënisch ingestelde Nederlanders, het niet fijn als mensen ons huis binnen vallen zonder de voeten te vegen. Om taferelen met vieze voeten te voorkomen, vandaag een blog over de deurmatten van Blueflower.

Als u op onze site: www.Deurmat-Winkel.nl  kijkt, dan vindt u een grote collectie matten. Niet alleen deurmatten, maar ook droogloopmatten en ganglopers. Onze droogloopmatten hebben we in verschillende (grote) maten, maar ook in een aantal vrolijke kleuren! Wat dacht u van een stoere, rode mat of een fuchsia roze mat. Ook de kleuren grijs en paars zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. En het mooie van onze matten is dat ze wasbaar zijn op 30 graden, afgewerkt met een rubberen rand, wat de mat een extra luxe uitstraling geeft, én dat ze al vanaf een klein prijsje te koop zijn. 

Naast de matten met vaste afmetingen, verkopen wij ook ganglopers. Dit zijn droogloopmatten, ook wel entree loper genoemd, van 66 cm breed en bestelbaar tot 30 meter lang, het voorbeeld hiervan ziet u op de afbeelding hiernaast. Daarnaast is dit product tot 2 meter breed op elke gewenste afmeting bij ons te bestellen. Deze gangloper vindt u niet in andere winkels in de stad, maar haalt u het goedkoopste bij ons! U kunt deze lopers bijvoorbeeld gebruiken bij de ingang van een winkel of als warme vloeraankleding in de gang van uw kantoor. Deze ganglopers zijn afgewerkt met rubber aan de onderkant, waardoor ze niet zullen glijden. Ideaal dus voor een plek waar veel mensen in en uit wandelen. 

Wilt u ook schoon het nieuwe jaar beginnen? Kijk dan eens op onze site voor bovenstaande en nog andere matten.

Met de matten van Blueflower schoon het nieuwe jaar in!

Reacties