Huwelijksbedankjes: de perfecte traktatie voor uw bruiloft!

Tijdens uw bruiloft wordt u heerlijk verwend door al uw gasten met prachtige cadeaus. Hoe leuk is het dan om iets terug te geven? Een bedankje voor de komst van de bezoekers. Een champagnefles, koets, oester of iets anders gevuld met snoepjes, een originele traktatie voor op uw feest! Met een leuk, persoonlijk berichtje op een bedrukt kaartje maakt u het helemaal compleet. Zo hebben u en uw gasten een origineel aandenken om terug te kijken op de mooiste dag van uw leven.

De bedankjes kunnen gevuld worden met kleine snoepjes in de vorm van hartjes of met bruidsuikers (dragées), een grotere versie van de hartjes, maar dan hebben ze een ronde vorm. De snoepjes zijn beschikbaar in alle kleuren die u maar kunt bedenken, dus uw favoriete kleur(en) zit(ten) er vast en zeker tussen. U kunt natuurlijk ook uw favoriete kleuren combineren!

Als u een groots feest gaat vieren, kunt u natuurlijk ook kiezen voor de 'taart'. Dit zijn traktaties in de vorm van taartpuntjes die leuk ingepakt zijn als complete taart. De taartpuntjes zijn doosjes gevuld met de dragées.

Onze champagneflesjes met hartjes zijn onze populairste trouw bedankjes. De flesjes worden gevuld met snoepjes in de kleuren die u wil. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de traktaties een etiket te geven met een persoonlijk bericht voor uw gasten. Kijk op onze webshop voor alle mogelijkheden!

De bedankjes zijn al beschikbaar vanaf 49 cent per stuk! Natuurlijk zijn de traktaties ook geschikt voor uw verjaardag, jubileum, een geboorte, of gewoon zomaar. 

Reacties