Geboorte? Vier het met een traktatie van Blueflower!

Na negen maanden in spanning wachten is het eindelijk zover... Een kindje is geboren! Een kraamfeest kan dan natuurlijk niet missen om uw kindje te verwelkomen en om hem of haar voor te stellen aan de rest van de wereld. Nodig al uw familie en vrienden uit en trakteer ze op een gezellig feest en een origineel geboortebedankje. Zo'n bedankje is een unieke (en natuurlijk een lekkere) manier om uw gasten een tastbare herinnering mee te geven, zodat ze altijd aan deze speciale dag kunnen denken. De geboortebedankjes kunnen natuurlijk ook getrakteerd worden op school of de creche door een trotse grotere broer of zus!

Populair onder de geboortebedankjes die wij bij Blueflower in ons assortiment hebben zijn bijvoorbeeld de transparante autootjes die gevuld zijn met snoephartjes of gepofte rijst in allerlei verschillende kleuren. Het is mogelijk om op het dak een sticker te laten plakken die bedrukt is met uw eigen persoonlijke tekst. Leuk voor de kleine chauffeurs onder ons! 

Ook mogelijk is bijvoorbeeld een speenbal of papflesje te laten vullen met gepofte rijst in roze of blauw. Een leuk etiket dat met een lintje eraan hangt, maakt het helemaal af. Deze producten zijn ook zeer populair onder onze klanten! Andere artikelen onder onze geboortebedankjes zijn bijvoorbeeld champagneflesjes, transparante kinderwagentjes, roze, witte of blauwe parasols en nog veel meer. Kijk op onze webshop voor alle mogelijkheden als u nieuwsgierig bent geworden naar onze producten.

De traktaties worden gevuld met manna (gepofte rijst met suiker eromheen), snoephartjes of chocolade snoephartjes. De snoephartjes hebben wij in alle kleuren die u maar kunt bedenken in de aanbieding. Kies uw favoriete kleur, of maak een combinatie!

De bedankjes zijn beschikbaar vanaf maar 76 cent per stuk! Twijfel niet en maak vandaag nog uw bestelling voor de traktaties rond. U (en uw gasten natuurlijk) zullen er erg blij mee zijn. Heeft u ze snel nodig? Geen probleem! Vandaag voor 16 uur besteld, is morgen in huis.

Reacties